гороскоп на дева сегодня от павла глоба гороскоп павла глобы на 2017 год по знакам нумерология 9 жизненный путь нумерология число года 3 гороскоп на завтра совместимости знаков зодиака
Cetak

Alhamdulillah, segala puji dan syukur dipanjatkan kehadrat Allah S.W.T. selawat dan salam ke atas junjungan besar Nabi Muhammad S.A.W., keluarga dan para sahabat baginda.

Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan setinggi-tinggi syabas dan tahniah di atas kejayaan Majlis Ugama Islam Dan Adat Resam Melayu Pahang yang telah berusaha dalam menyiapkan dan menyediakan laman web rasmi ini.

Majlis Ugama Islam Dan Adat Resam Melayu Pahang bertanggungjawab berhubung perkara pengurusan pengagihan zakat, wakaf dan baitulmal. MUIP berharap melalui laman web yang dibangunkan ini menjadi tempat rujukan masyarakat beroleh pelbagai maklumat informatif yang memaparkan pelbagai maklumat serta program dan perkhidmatan yang disediakan oleh MUIP.Laman web ini memuatkan perkara berkaitan agihan zakat, wakaf, ekonomi, kompleks asnaf serta maklumat mengenai Pentadbiran MUIP.

Harapan saya,pengunjung laman web ini memperoleh maklumat yang diperlukan dimana pemaparan maklumat adalah yang terkini. Kepada para pengunjung laman web MUIP,saya mengalu-alukan singgah mereka di laman web ini dan sebarang komen membina dalam menambahbaik perkhidmatan MUIP amat dialu-alukan.Tengku Abdullah Al-Haj Ibni Sultan Haji Ahmad Shah Al-Musta'in Billah
DK.,SSAP.,SIMP.,DK(Terengganu).,DK(Johor).,SPMJ.,PAT.
Tengku Mahkota Pahang

Hubungi Kami :

  Majlis Ugama Islam Dan Adat Resam Melayu Pahang

  Kompleks Islam Sultan Haji Ahmad Shah,

  Jalan Istana Permai,

  26600 Pekan, Pahang Darul Makmur.

  Tel : 6+09 4221311 Fax : 6+09 4221885

  e-mail: Alamat e-mel ini dilindungi daripada spambots. Anda perlukan JavaScript diaktifkan untuk memaparkannya.

Agihan Zakat Januari Sehingga Ogos 2019 berjumlah:

RM 101.1 JUTA